Deze webshop gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. 
Meer weten? Raadpleeg dan onze Privacy pagina voor meer informatie.

Cupcake dozen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • 4,85 € In voorraad

  Prachtige cupcake doos in houtlook! Ideaal voor het verpakken en vervoeren van cupcakes en muffins. De doos wordt geleverd met insert, zodat je cupcakes netjes op hun plaats blijven tijdens transport. Ook leuk om cupcakes of muffins in cadeau te geven!

  4,85 €
  In voorraad
 • 4,85 € In voorraad

  In deze vrolijke cupcake doos met quotes kun je gemakkelijk je cupcakes of muffins verpakken. De doos wordt geleverd met insert, zodat je cupcakes netjes op hun plaats blijven tijdens transport. Ook leuk om cupcakes of muffins in cadeau te geven!

  4,85 €
  In voorraad
 • 2,99 € In voorraad

  Verpak en presenteer u cupcake in deze mooie cupcakedoos. Bij deze cupcake doos wordt ook de houder bijgeleverd zodat u 12 cupcakes mooi op hun plaats blijven staan terwijl u ze vervoerd.

  2,99 €
  In voorraad
 • 23,95 € In voorraad

  Een handige 3 in 1 kunststof opbergbox van Wilton voor taarten en cupcakes. Houdt de taarten, cakes of koekjes vers voor meerdere dagen. Ook heel gemakkelijk om de lekkernijen in mee te nemen. Voor 12 standaard of 24 mini cupcakes, maar ook een taart tot 22,5 x 32,5 cm.De doorzichte deksel is extra hoog om hoge decoraties te beschermen. Afmeting 44,75 x...

  23,95 €
  In voorraad
Toont 1 - 4 van de 4 items