Deze webshop gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. 
Meer weten? Raadpleeg dan onze Privacy pagina voor meer informatie.

Nieuwe producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 45 items
 • 3,35 € In voorraad
  Nieuw

  De FunCakes suikerbakkerspoeder is een fijne suikerbakkerspoeder van banketbakkerskwaliteit! Deze suiker heeft een fijnere structuur dan gewone poedersuiker en is rijk en romig van smaak. Deze suikerbakkerspoeder is onder meer geschikt voor het maken van glazuur, om mee te bakken, decoreren en om marsepein en fondant op uit te rollen. Voor een optimaal...

  3,35 €
  In voorraad
 • 5,65 € In voorraad
  Nieuw

  Heerlijke romige crème, geschikt als taartvulling of als topping voor cupcakes. Inhoud 1 kilo.

  5,65 €
  In voorraad
 • 3,90 € In voorraad
  Nieuw

  De FunCakes Special Edition Mix is de beste mix om in een handomdraai het lekkerste gingerbread te maken! Verpakt in handige, stevige stazak. De FunCakes Special Edition mixen is een range van nieuwe en seizoensgebonden bakmixen met een tijdelijk karakter. Inhoud: 500 gram.

  3,90 €
  In voorraad
 • 3,45 € In voorraad
  Nieuw

  Maak leuke Kerstmannen cupcakes voor de feestdagen met deze Wilton baking cups! Inhoud: 12 baking cups. Afmeting baking cups: circa 5 cm in doorsnede. Gebruik de baking cups in combinatie met een muffin bakvorm voor optimaal resultaat.

  3,45 €
  In voorraad
 • 9,95 € In voorraad
  Nieuw

  Maak gemakkelijk een Kerstboom taart met deze Wilton Cake Pan Christmas Tree. Leuk voor de kinderen om de Kerstboom na het bakken te versieren. Afmeting: circa 37,5 x 23 cm.

  9,95 €
  In voorraad
 • 3,75 € In voorraad
  Nieuw

  Maak heerlijke Kerstkoekjes met deze metalen uitsteker set van Wilton met vrolijke kleurcoatings in winter thema. Set bestaat uit een 3 verschillende kerstboom designs. Afmeting ongeveer 6 tot 8 cm doorsnede.

  3,75 €
  In voorraad
 • 5,00 € In voorraad
  Nieuw

  Deze rendieren horen natuurlijk echt bij de Kerst! Maak eenvoudig prachtige koekjes of decoraties met deze uitsteker set van Wilton. De set bevat 4 verschillende rendieren. Afmeting: circa 8 cm. Inhoud: 4 uitstekers.

  5,00 €
  In voorraad
 • 5,95 € In voorraad
  Nieuw

  Maak schattige rendieren cupcakes voor Kerst dit jaar! Deze Wilton set bevat alles wat je nodig hebt om deze leuke cupcakes te versieren. Inhoud: 24 baking cups, 24 pixs en 28 gram sprinkles. Afmeting baking cups: circa 5 cm in doorsnede.  Afmeting pixs: circa 7,6 cm.

  5,95 €
  In voorraad
 • 1,50 € In voorraad
  Nieuw

  Metalen spuitmondje (decorating tip) van Wilton voor lijntjes, letters, balletjes, pareltjes, kant etc.  Niet geschikt voor de vaatwasser. Dit spuitmondje past op een standaard adaptor en spuitzak.

  1,50 €
  In voorraad
 • 2,10 € In voorraad
  Nieuw

  Metalen spuitmondje (decorating tip) van Wilton voor ster techniekjes, dropflowers, gekartelde randjes. Niet geschikt voor de vaatwasser. Te gebruiken in combinatie met een grote adaptor (Wilton large coupler).

  2,10 €
  In voorraad
 • 9,95 € In voorraad
  Nieuw

  Maak dit jaar voor Kerst in plaats van het traditionele gingerbread huisje een leuk hondenhokje van gingerbread! Het huisje is vooraf gebakken en kan dus direct uit de verpakking in elkaar gezet worden en gedecoreerd worden. De set is helemaal compleet, en is perfect voor kinderen om te maken!

  9,95 €
  In voorraad
 • 18,30 € In voorraad
  Nieuw

  Maak het uzelf gemakkelijk dit jaar! Gebruik deze voorgebakken gingerbread cottage set van Wilton voor het maken van een prachtig gingerbread huisje voor Kerstmis. Kinderen zullen het geweldig vinden om dit huisje in elkaar te zetten en te decoreren. Afmeting huisje: circa 17,8 x 17,8 x 15,9 cm.

  18,30 €
  In voorraad
Toont 1 - 12 van de 45 items